Tunnelmia

Kolmekymppinen pariisinsuomalainen ruotii jokapäiväisen elämän oikkuja ja tunnelmoi. Kirjoitukset simuloivat todellisuutta kaoottisuudessaan ja arvaamattomuudessaan.

samedi, octobre 07, 2006

Hunajaista syysaurinkoa

Harmittava takaisku. Heiner Müllerin tekstiin perustuva teatterikappale Quartett Odéon -teatterissa on loppuunmyyty. Nirsk. Olisin halunnut nähdä Müllerin näytelmän. Ja Isabelle Huppertin. Mutta näin käy monasti myöhäisheränneille, näin kävi kesällä Helsingissäkin kun nousin äkillisesti tietämättömyyden komeron uumenista ja halusin nähdä KOM-teatterin Täällä Pohjantähden alla.

Muita kulttuurinautintoja on luvassa tälle iltaa kun lähdetään kämppiksen kanssa seikkailemaan Nuit Blancheen. Kaikenmoista jännää tuntuisi tapahtuvan täällä Pariisin maailmannäyttelyssä vuosimallia 06. Meillä on tarkoitus suunnata Goutte d'Orin kaupunginosaan. Symppaan sitä, se on maahanmuuttajaenemmistöinen, kirkas ja todellinen. Taidetapahtumatkin mukailevat siellä väestön taustoja, luvassa on videoita, installatioita, musiikkia ja valokuvia maailman eri kolkista. Ehkäpä kerron huomenna lisää, minkälaista yötöntä yötä minä ja muut maahanmuuttajat vietimme.